...

Tanden bleken

Wittere tanden

Het gebit is een essentieel onderdeel van het uiterlijk. Een esthetisch fraai gebit zorgt voor een goede uitstraling maar ook het zelfbeeld van een persoon kan hierdoor verbeteren. Hierdoor wensen veel mensen mooie, witte tanden. Door verschillende factoren verkleuren onze tanden, zoals eten, drinken, roken en veroudering. Bleken is een manier om tanden witter te krijgen. Kom bij ons langs, tandartsenpraktijk The Face Kliniek in Marum, om te kijken of bleken bij u mogelijk is om wittere tanden te krijgen.

THUISBLEKEN

Met hulp van tandartsenpraktijk The Face Kliniek kunt u gemakkelijk uw tanden thuis bleken. U krijgt van ons een individueel vervaardigd bleeklepel mee voor uw boven- en onderkaak. Voor het vervaardigen van een bleeklepel heeft u twee afspraken nodig. Bij de eerste afspraak worden er afdrukken vervaardigd door te happen. De volgende afspraak worden de bleeklepels gepast in de mond en krijgt u een bleeksetje mee. In de bleeklepels kunt u de bleekgel uit een spuitje aanbrengen waarna u deze de gehele nacht in houdt. Dit doet u maximaal 2 weken achtereenvolgens totdat u het gewenste effect heeft bereikt. Zo kunt u uw tanden veilig en effectief bleken. 

Meest gestelde vragen

Alleen natuurlijke tanden kunnen gebleekt worden. Vullingen, kronen en bruggen kleuren niet mee.

Om de witheid van uw tanden na het bleken te behouden is het belangrijk om op uw consumptiegedrag te letten. Indien u bijvoorbeeld veel rookt en veel koffie drinkt zullen uw tanden sneller verkleuren,waardoor u in die gevallen de behandeling sneller nogmaals moeten ondergaan.

Wij adviseren om tijdens de behandelperiode geen kleurstofhoudende producten te consumeren zoals koffie, thee, wijn, voeding met kleurstoffen zoals curry en roken. Wanneer kleurstofhoudende et is verstandig om na de behandeling op het consumptiegedrag te letten. In de eerste 2-3 uur niet eten of drinken (behalve water zonder prik of melk) en niet roken. De rest van de behandeling geen kleurstofhoudende producten consumeren (rode wijn, cola, koffie en thee) en niet roken.

Omdat de behandeling niet schadelijk is en de tanden niet aangetast worden, is het geschikt om opnieuw uit te voeren. Om het resultaat optimaal te houden adviseren wij om de behandeling, afhankelijk van het consumptiegedrag en het onderhoud van de tanden, regelmatig te herhalen.

Tarieven

In de tabel hieronder vindt u de prijzen van de meest voorkomende behandelingen op het gebied van tanden bleken.

Code

Behandeling

Tarief

E90

Inwendig bleken, eerste zitting

€ 49,38

E95

Inwendig bleken, elke volgende zitting

€ 18,52

E97*

Uitwendig bleken per kaak

€ 77,15

*Exclusief techniekkosten á € 55,- per kaak**
**Excl. 21% BTW

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.