...

Het Team

Dr. Haydar Aslan Gülbitti

Tandarts, arts

Haydar heet je als tandarts graag welkom in zijn stoel. Hij zal zijn best doen om je tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Hij zal je voorzien van advies op maat en waarin jouw wensen centraal staan.
Met zijn kennis en kunde hoopt hij samen mooie resultaten te behalen.

Tijdens zijn studie Geneeskunde lag Haydar zijn interesse voornamelijk bij de plastische chirurgie. De artikelen die hij heeft geschreven en de onderzoeken die hij heeft gedaan waren met name gericht op esthetiek. Hierbij was het vooral de tandheelkunde die zijn aandacht trok. Het was voor hem dan ook een logische keuze om na zijn master geneeskunde, tandheelkunde te gaan doen.

Toen Haydar in 2021 klaar was met zijn master is hij direct aan het werk gegaan om zijn kennis in de praktijk te brengen en ervaring op te doen. Op dit moment volgt hij een cursus implantologie om zijn kennis nog verder uit te breiden.

Het ondernemerschap is iets wat altijd door Haydar zijn aderen heeft gestroomd. Een eigen visie in de praktijk brengen is iets wat hij altijd heeft geambieerd. Dit is dan ook de reden waarom hij een nieuwe tandartsenpraktijk oprichtte in Marum, genaamd The Face Kliniek / Tandartsenpraktijk TFK, dit is dan ook een kroon op zijn harde werken. Hij ontmoet je graag om samen te zien wat hij voor je kan betekenen.

Lilian Olijerhoek

Praktijkmanager, assistente

Lilian heet je van harte welkom bij tandartsenpraktijk The Face Kliniek. Hoewel ze afgestudeerd doktersassistente en social worker is, ligt haar passie al jaren in de cosmetiek. Het ontwerpen, inrichten en managen is iets wat ze altijd heeft geambieerd.

Als rechterhand van Haydar zal ze je welkom heten in de praktijk in Marum. Hier regelt ze alles achter de schermen en kan je haar ook aan de stoel als assistente van Haydar zien. Mocht je vragen hebben kan je ten alle tijden bij haar terecht.

Seraphinite AcceleratorBannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.